Hvornår kan kunden se min placering?
Når du aktiverer sporing, vil kunden modtage en sms med et link til et kort, hvor han eller hun kan spore din placering. Linket til kortet er også tilgængeligt på deres Clicktrans-konto. Din placering vil kun være synlig for den kunde, hvis levering du har aktiveret sporing for.
Hvis du vælger status "Under transport", vil kunden kun kunne spore leveringsplaceringen, når du nærmer dig slutningen af ruten (100–25 km før leveringsadressen, afhængigt af rutens længde og hvor specifik leveringsadressen er).
Hvis du vælger status “Under transport PRO”, vil kunden kunne spore din placering, så snart du ændrer leveringsstatus.