Clicktrans Hjælp Center
Hvornår stopper jeg med at dele transportens placering?
Sporingen stopper automatisk, så snart du ændrer transportstatus til "Leveret". Hvis transporten har status “Under transport” eller “Under transport PRO”, men du på grund af tekniske problemer (som manglende internetforbindelse, slukket telefon osv.) ikke kan dele din placering, vil kunden se den sidste placering, vi modtog fra din telefon.
