Gruppeatilbud
Hvad er gruppeatilbud?
Gruppeatilbud gør det muligt at samle dine tilbud i grupper med en acceptgrænse, som du selv sætter. På denne måde kan du f.eks. afgive 20 tilbud, selvom du kun kan gennemføre 5 af dem. Når 5 tilbud er accepteret, trækkes de resterende automatisk tilbage. Dette sparer dig for stress og papirarbejde forbundet med annullering af transportopgaver. Når grænsen er nået, deaktiveres gruppen.
Eksempel:
En transportør fra virksomhed X vil sikre nogle opgaver for palletransport på ruten Warszawa-Paris. Deres køretøj kan transportere 10 paller ad gangen. De afgiver dog 30 tilbud, da de ikke er sikre på, hvor mange der vil blive accepteret. Med gruppeatilbuds-funktionen opretter de en gruppe kaldet “Palletransport Warszawa-Paris” og tilføjer deres tilbud. Når 10 tilbud er accepteret, trækkes de resterende 20 automatisk tilbage.
Oprettelse af en gruppe
Du kan oprette og redigere tilbudsgrupper direkte fra tilbudsformularen på enhver annonce.
- Angiv gruppens navn.
- Angiv grænsen for accepterede tilbud.
- Du kan redigere gruppen ved at ændre navn eller grænsen for accepterede tilbud.
- Hvis du nedsætter grænsen under redigering, kan gruppen lukke med det samme. Du vil blive underrettet i panelet.


Tilføjelse af tilbud til en gruppe
Du kan tilføje et tilbud til en gruppe, mens du afgiver det. Klik på flere muligheder og vælg den gruppe, som tilbuddet skal tilføjes.


Du kan også tilføje et tilbud til en gruppe fra fanen “Mine tilbud” efter afgivelse. Klik på de tre prikker ved tilbuddet og vælg “Tilføj tilbud til gruppe”.

Fjern et tilbud fra en gruppe
Du kan fjerne et tilbud fra en gruppe i fanen “Mine tilbud”. Vælg tilbuddet, åbn menuen med tre prikker, og klik på “Fjern fra gruppe”.

Lukke / slette en gruppe
Gruppen lukkes automatisk, hvis antallet af accepterede tilbud når den grænse, du har angivet (f.eks. hvis gruppens grænse var 5 accepterede tilbud, trækkes de resterende automatisk tilbage, og gruppen lukkes efter den 5. accept).
Du kan også slette en gruppe når som helst (dette kan også gøres under afgivelse af tilbud). Dette fjerner gruppen fra alle tildelte tilbud, men tilbuddene selv trækkes ikke tilbage.
Hvis grænsen i gruppen f.eks. er 5, men efter 4 accepterede tilbud beslutter du, at du ikke har brug for flere opgaver, gå til gruppeindstillingerne og sænk grænsen til 4. Du vil modtage en besked om, at gruppen automatisk lukkes, og de resterende tilbud trækkes tilbage efter gemning. Bekræft dit valg.
